Leve mer, gruble mindre! Voksenveileder

kr 65,00

Leve mer, gruble mindre! er skrevet for ungdom og til ungdom. Målet er å lære ungdom og unge voksne å være mer til stede i egne liv, og slik takle livets mange utfordringer bedre.

Varenummer: ISBN 9788282172158 Kategori: Stikkord: , , , Forfatter: Kjersti B. Tharaldsen

Beskrivelse

Denne voksenveilederen er et supplement til hovedboken Leve mer, gruble mindre!, som beskriver et mestringskonsept for ungdom basert på oppmerksomt nærvær (mindfulness) og kognitiv atferdsterapi. Dette heftet inneholder tips og råd til voksne som skal jobbe med ungdom for å øke deres evne til å takle livet og de utfordringer det byr på.

SE OGSÅ:
Leve mer, gruble mindre! Hovedbok
Leve mer, gruble mindre! Hovedbok e-bok
Leve mer, gruble mindre! Arbeidsbok

Kjersti B. Tharaldsen er utdannet sosialantropolog og pedagog. I 2012 forsvarte hun sin doktorgradsavhandling Mindful coping, hvor hun presenterer oppmerksomt nærvær (mindfulness) som viktig for mestringsprosessen. Hun har mer enn 10 års arbeidserfaring fra psykiatrien, hvor hun har jobbet med å utvikle og lede mestringstiltak basert på oppmerksomt nærvær og kognitiv atferdsterapi for unge og voksne. Sammen med Otten ga Tharaldsen i 2008 ut boken Mestringsteknikker for livsvansker (2. opplag i 2012) som beskriver mestringskurset Mindfulness-Based Coping (MBC) for voksne.

Du liker kanskje også…