Pedo

kr 250,00

To historier. To pedoer. Seks ungdommer. Hva gjør de? Går de til politiet? Eller tar de saken i egne hender?

Tomt på lager

Varenummer: 445 Kategorier: , Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Som de fleste andre jentene i klassen, er Pia forelsket i den unge, kule gymlæreren Martin, noe som får uventede konsekvenser.

Midt i en hektisk tenåringshverdag fylt av forelskelse, gutter, venninner, skole, krangling med foreldrene og slitsom pubertet, oppdager Pia sider ved den kule gymlæreren hun aldri hadde forestilt seg. Det viser seg nemlig at han har tatt nakenbilder av jentene i dusjen. Uten å fortelle det til noen voksne bestemmer Pia og venninnene seg for å ta saken i egne hender for å samle bevis mot den pedofile læreren. Nå har plutselig Pia en hel håndfull med problemer å løse, og hverdagen har blitt totalt forandret. Vil jentene klare å avsløre læreren? Og vil politiet tro på historien deres?

C-gjengen består av fire tøffe gutter med snus og blodtrimmet moped. Men er de virkelig så tøffe hvis de blir utsatt for noe utenom det vanlige? Christian er leder av C-gjengen. Han treffer den perfekte dama på nettet og sender et nakenbilde av seg selv til henne. Da de endelig skal møtes, skjer det noe han aldri kommer til å glemme. Hærverk, nasking, flørting, forelskelse og kidnapping er bare en liten del av det